Πώς να δημιουργήσετε έναν εύχρηστο ιστότοπο ξενοδοχείου με ελάχιστο προϋπολογισμό;
Πώς να δημιουργήσετε έναν εύχρηστο ιστότοπο ξενοδοχείου με ελάχιστο προϋπολογισμό;
16 February 2022

Η δημιουργία ενός νέου ιστότοπου ξενοδοχείου θεωρούνταν μέχρι πρόσφατα ως μια διαδικασία που απαιτούσε χρόνο και προσπάθεια, ειδικά όταν δεν υπήρχε αρκετός προϋπολογισμός για να προσλάβει ένα πρακτορείο ή ελεύθερο επαγγελματία για να το σχεδιάσει. Για τις μικρές και μεσαίες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που λειτουργούν με περιορισμένο προϋπολογισμό, το υψηλό κόστος του προϊόντος αποτελεί συχνά πρόκληση.

 

Σήμερα, όμως, η τεχνολογία γίνεται όλο και πιο προσιτή και κάθε ξενοδόχος θα μπορούσε, χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστοσελίδων, να δημιουργήσει τη δική του ιστοσελίδα μέσα σε μία ώρα.

 

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπου (ιστοτόπου) είναι ένα εύκολο και απλό εργαλείο για τη δημιουργία ενός ιστότοπου ξενοδοχείου που δεν απαιτεί δεξιότητες προγραμματισμού και δεν θα εξαντλήσει τον προϋπολογισμό σας. Προσφέρει επίσης μια ποικιλία θεμάτων, σχεδίων και λειτουργιών που θα σας επιτρέψουν να διαχειριστείτε εύκολα και γρήγορα το περιεχόμενό σας και να βελτιώσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

 

Είτε διαχειρίζεστε ξενοδοχείο, μοτέλ, εξοχική κατοικία, εξοχική κατοικία ή ξενώνα, μπορείτε να αυξήσετε αποτελεσματικά την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας και να τον μετατρέψετε σε ηλεκτρονική επαγγελματική σας κάρτα. Όχι μόνο θα παρουσιάσει τα μοναδικά σας πλεονεκτήματα, αλλά θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τις άμεσες πωλήσεις σας μέσω του δικού σας και ανεξάρτητου καναλιού άμεσων πωλήσεων.

 

 

 

Τι ακριβώς είναι το Website builder;

Το εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων είναι ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο ξενοδοχείου. Διαθέτει ένα εύκολο και φιλικό προς το χρήστη interface με μια ποικιλία λειτουργιών για την τακτοποίηση περιεχομένου και την επιλογή έγχρωμων θεμάτων και προτύπων.

 

Μέσω αυτού, με μια μικρή επένδυση χρόνου και οικονομικών πόρων, μπορείτε να δημιουργήσετε με επιτυχία έναν ιστότοπο με μοναδικό όραμα. Τις περισσότερες φορές είναι μια υπηρεσία που βασίζεται στον ιστό, δηλαδή δεν χρειάζεται να κατεβάσετε το λογισμικό στον υπολογιστή σας καθώς φιλοξενείται στο cloud και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό οπουδήποτε υπάρχει Διαδίκτυο.

 

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων είναι το ιδανικό εργαλείο για τη δημιουργία ιστοσελίδων για ξενοδοχεία, μοτέλ, βίλες διακοπών, ξενώνες, οικογενειακά ξενοδοχεία, τροχόσπιτα και κάμπινγκ, με τα πιο συχνά αναφερόμενα οφέλη να είναι:

 

 

 

Εύκολο στη χρήση λογισμικό

 

Υψηλή ασφάλεια και χαμηλή πιθανότητα τεχνικών λαθών

Δεν απαιτούνται τεχνικές γνώσεις

Προσιτότητα

Υψηλό επίπεδο υποστήριξης

 

 

 

Εύκολο στη χρήση λογισμικό

 

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι ξενοδόχοι δεν χρειάζονται τίποτα περισσότερο από έναν λειτουργικό, όμορφο ιστότοπο που είναι εύκολος στην πλοήγηση. Ο κατασκευαστής ιστοτόπων το πετυχαίνει δημιουργώντας μια responsive ιστοσελίδα με πολλαπλές λειτουργίες και χωρίς πρόσθετες οικονομικές επενδύσεις σε υποστήριξη, προγραμματιστές και φιλοξενία.

 

 

 

 

Υψηλή ασφάλεια, συντήρηση και μικρή πιθανότητα τεχνικών λαθών

 

Δεδομένου ότι ο κώδικας δημιουργίας ιστότοπου είναι προκατασκευασμένος, η πιθανότητα εμφάνισης τεχνικού σφάλματος είναι ελάχιστη. Τα στοιχεία που δημιουργείτε συνεργάζονται άψογα γιατί έχουν σχεδιαστεί για να συμπληρώνουν και να συγχρονίζονται καθώς έχουν δοκιμαστεί αμέτρητες φορές στο παρελθόν.

 

 

 

 

Δεν απαιτούνται τεχνικές γνώσεις

 

Δεν χρειάζεται να είστε γραφίστας ή προγραμματιστής για να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστοσελίδων. Ένα από τα χαρακτηριστικά αυτού του εργαλείου είναι η φύση του προτύπου. Τα templates που περιέχει είναι έτοιμες ολοκληρωμένες λύσεις με χρωματικά θέματα, σχέδια και λειτουργίες.

 

Προσιτότητα

 

Η χρήση ενός προγράμματος δημιουργίας ιστότοπων είναι πολύ πιο οικονομική από την πρόσληψη ενός προγραμματιστή ιστού και η αλήθεια είναι ότι οι προγραμματιστές ιστού χρησιμοποιούν συχνά πλατφόρμες με πρότυπα – ειδικά εάν ο ιστότοπός σας δεν απαιτεί προσαρμοσμένη κωδικοποίηση.

 

 

Ποιες είναι οι πιο σημαντικές λειτουργίες των κατασκευαστών ιστοσελίδων ξενοδοχείων;

 

Responsive σχεδιασμός και συμβατότητα με όλες τις συσκευές

 

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των δημιουργών ιστοτόπων είναι η διαθεσιμότητα αποκριτικών σχεδίων. Χάρη σε αυτά, δημιουργείται μια κομψή και ευέλικτη διάταξη στοιχείων ιστότοπου, η οποία είναι συμβατή με όλες τις κινητές συσκευές, οθόνες, επιτραπέζιους υπολογιστές και tablet. Στον σημερινό κόσμο που προορίζεται για κινητά, αυτό είναι το κλειδί για μια καλή εμπειρία χρήστη.

 

 

 

 

Προσαρμοσμένο branding

 

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων προσφέρει απεριόριστες επιλογές προσαρμογής ιστότοπου, όπως θέμα, χρώματα και παλέτες, για καλύτερη αναγνώριση της επωνυμίας.

 

 

 

 

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO)

 

Όλα τα πρότυπα δημιουργίας ιστοτόπων έχουν κατασκευαστεί με λειτουργικότητα βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης, επομένως δεν χρειάζεται να επενδύσετε μεγάλους οικονομικούς πόρους για έναν ειδικό SEO για να βοηθήσει το ξενοδοχείο ή το ακίνητό σας για διακοπές να κατατάσσεται καλύτερα στο Google.

 

 

 

 

Πολλαπλές γλώσσες και νομίσματα

 

Τα πρότυπα δημιουργίας ιστοτόπων είναι διαθέσιμα σε πολλές γλώσσες και νομίσματα, επομένως ανεξάρτητα από την εθνικότητα που έχουν οι καλεσμένοι σας, θα απολαμβάνουν μια ευχάριστη εμπειρία χρήστη στον ιστότοπο, στη γνωστή γλώσσα και το επιθυμητό νόμισμα.

 

 

 

 

Γρήγορη εγκατάσταση

 

Η δημιουργία ενός ιστότοπου χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπου ξενοδοχείου διαρκεί μερικές ώρες. Είναι απαραίτητο μόνο να προετοιμάσετε το περιεχόμενο κειμένου σας και να ανεβάσετε καλά επιλεγμένες εικόνες και βίντεο και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας στο διαδίκτυο.

 

 

 

 

Μηχανή κρατήσεων με διαδικτυακές πληρωμές

 

Βεβαιωθείτε από την αρχή ότι το πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων που θα επιλέξετε έχει μια ενότητα κράτησης ή ούτω αποκαλούμενη. μηχανή κρατήσεων. Αυτό θα σας επιτρέψει να προσθέσετε ένα άλλο κανάλι πωλήσεων στο μείγμα πωλήσεών σας, δηλαδή το απευθείας διαδικτυακό κανάλι κρατήσεων. Είναι ένα κανάλι με υψηλές αποδόσεις και υψηλό ημερήσιο εισόδημα, λόγω της απουσίας υψηλών προμηθειών που συνήθως οφείλουν οι χώροι διαμονής σε μεσάζοντες ή διαδικτυακούς ταξιδιωτικούς πράκτορες. Προκειμένου ο ιστότοπος του ξενοδοχείου να είναι πραγματικός μετατροπέας, συνιστάται η υποστήριξη διαδικτυακών πληρωμών και ενσωματώσεων με συστήματα πληρωμών όπως Stripe, PayPal κ.λπ.

 

Το Website builder για ξενοδοχεία είναι μια εξειδικευμένη λύση για εγκαταστάσεις διαμονής που προσφέρει έτοιμα προς χρήση εργαλεία ενσωματωμένα σε μία πλατφόρμα. Θα σας βοηθήσει με επιτυχία να παρουσιάσετε την επιχείρησή σας, να χτίσετε εμπιστοσύνη με τους πελάτες σας και να τονώσετε τις άμεσες κρατήσεις ξενοδοχείων, χωρίς μεγάλη επένδυση σε χρόνο και οικονομικούς πόρους. Και το κλειδί της επιτυχίας στην εύρεση του κατάλληλου εργαλείου δημιουργίας ιστοτόπων είναι η απρόσκοπτη ενσωμάτωση των πιο σημαντικών λειτουργιών στην προσωπική σας πλατφόρμα διαδικτυακών πωλήσεων.

Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας αποδέχεστε αυτά τα cookies.